Skärgårdstur till Väderöarna

Under sommarhalvåret styr vi mot Väderöarna. Donalda tar med dig på en oförglömlig båttur och under färden dit får du uppleva Grebbestads och Bohusläns vackra skärgård.

Ombord på båten kan du titta ut över det kristallklara vattnet och alla de små öarna som vi passerar. Öarna har ett rikt djur- och växtliv och kanske får du se en och annan knubbsäl på vägen.

Väderöarna är ett naturreservat med en lång och intressant historia som sträcker sig tillbaka till vikingatiden. Under färden berättar vår skeppare om historierna kring öarna och verksamheterna som bedrivs där idag. När vi når Väderöarna kommer du att få uppleva den storslagna skönheten som omger dessa öar.

Storön – där vi går i land – har idag en hamnanläggning samt ett värdshus. Vi stannar här på Storön i 3 timmar och 45 minuter.

Här kan du promenera till den gamla fyren eller kanske ta ett dopp i det salta havet? Ta gärna med din målarutrustning, bok, kajak eller varför inte din dykutrustning? Passa på att bara njuta av den härliga atmosfären med havet runt dig.

På sommaren, under högsäsong, har vi flera avgångar varje vecka och du ser alla aktuella tider på vår tidtabell ».

Vår besättning kommer att se till att du får en trevlig båttur till Väderöarna. Boka din tur idag och skapa ett fint minne för livet!

Kontakta oss för bokning    KOLLA HÄR
    Snabbanslutning